PAPER FLOW

O NAMA

PF DIZAJN

PF Dizajn je kreativna radionica u kojoj se trudimo ispuniti svaku vašu želju. Naša kreativna radionica je nastala uvjerenjem da je personalizirano uvijek topliji i srcu ljepši poklon. Izrađujemo poklone i dekoracije te ih personaliziramo po želji s imenima, bojama i ostalim raznim elementima.

U ove dvije godine poslovanja izgradili smo predivne odnose s klijentima, zapakirali smo sveukupno 3581 personaliziranih poklona. Ispunjeni srećom i toplinom nastavljamo konstantno razvijati našu radionicu kako bi uvijek kreirali nove i zanimljive poklone.

Postanite i vi dio ljudi kojima je istinska sreća darivati nekoga.

S ljubavlju,
PF Dizajn

KAKO JE SVE POČELO?

Naša priča datira sa početka pandemije koronavirusa. Obzirom da smo se htjeli dobro organizirati i pripremiti za nadolazeće promjene sukladno tome odlučili smo otvoriti vrata naše kreativne radionice. Vrijeme je prolazilo kao i svi pokloni koje smo napravili, ponosno se možemo pohvaliti da smo u ove 2 godine poslovanja isporučili ukupno 3581 poklon. PF Dizajn osim personaliziranih poklona nudi i ostale usluge koje možete pronaći u našem meniju. Vjerujemo da je ljubav prema onome što radimo najveći pokretač. Toplina u srcu i osmijeh naših klijenata su neprocijenjivi te su ujedno i naše pogonsko gorivo kako bi konstantno bili bolji.

© 2022 All rights Reserved. Design by Mavor Graphics Ltd.

KONTAKT: +385 91 411 9944
EMAIL: info@pfdizajn.hr

ADRESA: Gredska 18, Greda Breška,

10310 Ivanić Grad

Pošalji nam poruku!